Kurum Adı : Günyüzü Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://gunyuzuanadolu.meb.k12.tr
Adres : Günyüzü Mahallesi / Cihanbeyli / KONYA

VİZYON
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR
Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir. Mezun olan 3 öğrencimizden 2 tanesi Üniversiteye yerleşme başarısını göstermiştir.

Öğretmen Sayısı : 8
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 79
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 - 15:30
Derslik Sayısı : 24 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : yok
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 20 km, İl Merkezine 100 km mesafede
Ulaşım : Öğrenci ve Öğretmen servisi vardır. Ayrıca Konya´dan geliş gidiş yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Kasaba