KONYA / CİHANBEYLİ - Günyüzü Anadolu Lisesi

okulda aşure etkinliği

okul öğretmenlerimizden çiğdem kocabaş ve canan kara´nın öncülüğünde tüm personel ve öğrencilerimiz aşure etkinliği düzenleyip öğrencilerimizin geçmişleriyle bağlarını sağlamlaştırmaları zor koşulları algılamaları yönünde farkındalık yaratmayı hedefleyen öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ederiz. çalışkanlıklarından ötürü kendilerini tebrik ederiz.

28-09-201828-09-2018

Yayın: 28.09.2018 - Güncelleme: 28.09.2018 13:21 - Görüntülenme: 189