KONYA / CİHANBEYLİ - Günyüzü Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN İBADETLERİNİ DAHA TEMİZ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRMELERİ İÇİN OKU ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİN KATKILARIYLA OKULUMUZA BİR MESCİT YAPILMIŞ OLUP KATKILARINDAN DOLAYI TÜM ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKUL BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN FAYDALANMASI AMACIYLA ŞADIRVANLI BİR ÇEŞME YAPTIRILMIŞ OLUP YAPILAN BU ÇEŞMENİN MADDİ KAYNAĞI OKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN BERİVAN KARANIN VELİSİ TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR OKUL İDARESİ OLARAK  BU KONUDAKİ  HASSASİ,YETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

okul öğretmenlerimizden çiğdem kocabaş ve canan kara´nın öncülüğünde tüm personel ve öğrencilerimiz aşure etkinliği düzenleyip öğrencilerimizin geçmişleriyle bağlarını sağlamlaştırmaları zor koşulları algılamaları yönünde farkındalık yaratmayı hedefleyen öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ederiz. çalışkanlıklarından ötürü kendilerini tebrik ederiz.

May

günyüzü anadolu lisesi öğrencilerinin proje kapsamında hazırladıkları maket çalışmalarının sergilenmesi.

okulumuzda 2017 yılı stateji planı çizelgesi

Ekm

OKULUMUZDA DEMOKRASİ EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE OKUL MECLİSİ VE OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenli Okul Eylem Planı ve Çalışma Takvimi yayınlanmıştır.Okul Yürütme Komisyonu tarafından Aileler,öğrenciler ve öğretmenlerin psiko-sosyal olarak gelişimlerine yönelik hazırlanan rehberlik ve temel önleme proğramları,diğer rehberlik ve ve psikolojik danışma hizmetleri,sosyal etkinlikler,spor ve serbest zaman etkinlikleri bütünleştirilerek okulda olumlu psikolojik ortamın oluşturulması için yıl boyunca çalışmalar yapılacaktır.